Om

Välkommen till Kleinhenz.se – din pålitliga källa för allt som rör städning, organisering och flyttning. Vi startade den här sajten med en enkel idé i åtanke: att göra ditt liv enklare och ditt hem renare. Vi vet att tiden är en bristvara i dagens samhälle, och att städning och flyttning kan vara stressande uppgifter. Därför vill vi erbjuda en helhetslösning som täcker allt från de mest grundläggande städtipsen till hur man organiserar en smidig och effektiv flytt.

Här får du städnings och rengöringstips samt tips inför flytten!

  • Hur ofta ska man städa köket?
  • Har du råd med städservice?
  • Vad ska en städfirma utföra?
  • Hur rengöra mattan hemma?

Här kan du få nyttiga tips inför flytten eller städtips om du bara vill hålla snyggt därhemma.

Vårt team

Vårt team består av professionella städare, organisationsexperter och skribenter som brinner för att dela med sig av sin expertis. Vi gör omfattande forskning och testar produkter och tjänster för att kunna rekommendera det bästa till dig. Det är vårt engagemang som gör Kleinhenz.se till en resurs du kan lita på.

Vår mission

Vi strävar efter att vara den mest pålitliga och omfattande källan för hem- och livsstilsråd på nätet. Det innebär att vi konstant uppdaterar vår sida med nya artiklar, guider och tips. Vi belyser också olika tjänster som kan göra ditt liv enklare, som till exempel städservice och RUT-avdrag, så att du kan göra välgrundade val.

Kontakt

Om du har några frågor eller förslag på hur vi kan förbättra vår sajt, är du alltid välkommen att kontakta oss. Din åsikt är värdefull och hjälper oss att bli ännu bättre.

Tack för att du valt att besöka och använda Kleinhenz.se som din guide till ett renare och enklare liv!

Med vänliga hälsningar, Teamet på Kleinhenz.se