Att anlita städhjälp

Är köpt städning rikemansfasoner?

“Åh vad jobbigt, idag kommer städaren! Jag måste lyfta fötterna från golvet så att de kommer åt under soffan…”

Att anlita städhjälp

Den som beställer städning till sitt boende kanske upplever att detta är lite pinsamt. I Sverige är det fortfarande många som har inställningen att man inte ska låta andra ta hand om städet.

Att göra så är ju rikemansfasoner, men är det verkligen det idag? Svaret på denna fråga är givetvis nej! Idag så kan och bör alla som inte har tid med sin städning kontakta företag som kan göra jobbet.

Ett städat hem är inte bara till för de som kommer på besök. Då det är rent och städat så mår man bra, och efter en lång arbetsdag så är det klart att man får en trevligare kväll då man inte fastnar i gammalt smör på köksgolvet.

Man behöver inte vara rik för att betala för städning

Eftersom svenskar som regel jobbar full tid, även då man har en partner och små barn, så är tid till städning en lyx. Det är snarare rikemansfasoner att faktiskt ha tid att putsa sina kristallvaser! Att istället vända sig till en städfirma för att få hjälp en gång i veckan är fullkomligt naturligt för ett vanligt hushåll.

Rutavdrag har också gjort det löjligt billigt. Den som lyssnar på Aschbergs radioshow kunde enbart hålla med då han hytte fingret till Katrin Zytomierska angående svart städhjälp. Själv hade hand sagt åt sin städhjälp att ta bättre betalt nu när det är så billigt.

Saker vi unnar oss

För att må bra så unnar vi oss ett medlemskort på gymmet, en middag på restaurang, en weekend till mormor och morfar och annat som vi vet är nödvändigt för att vardagen ska orkas med.

Till dessa aktiviteter bör städning från en städfirma läggas till. Då du äntligen har några timmar för dig själv och familjen så är det ju inget vidare att du måste städa. Om du inte städar så kommer alla som bor i hemmet att få lida. Dålig lukt och smutsiga golv gör att man inte trivs i sitt hem och man kan till och med bli sjuk av hygien som uteblir.

Med tanke på detta borde det vara självklart att betala för städning inte är några rikemansfasoner utan snarare en livsnödvändighet för den som knappt har tid att hänga tvätt!

Bra städning

Nu ska man dock vara noga med att man betalar för bra städning. En kostnad är alltid en kostnad och då ska jobbet vara gjort när man kommer hem. Det bästa är att anlita ett företag som jobbar med mogna och erfarna städare som vet hur man städar i andra människors hem med integritet.

Tids nog så utvecklar man ett förtroende men till att börja med så har man bara rykte och inställning att gå på då man ska välja en städfirma.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *